SePoarta.ro - Pt. mirese

 

CUM SA SPUI "DA"?

Nu este o regula in ceea ce priveste acceptul nostru, al fetelor cand vorbim de „maritis”. Este o stare de moment, o nebunie, un lucru care este, sau nu,  o optiune pentru majoritatea dintre noi. Sa spui DA, este un lucru care iti schimba toata viata. Din suflet pana in varful talpilor, te simti dorita si implinita, te simti stapana propriilor sentimente. De ce vor femeile sa fie in „pas cu moda” atunci cand vine vorba de viata lor? De ce trebuie sa se supuna unor reguli contemporane?

Anumite raspunsuri le avem la indemana, altele le cautam ani sau chiar toata viata. Fiecare trebuie sa se simta unic atunci cand isi incredinteaza viata in mainile „alesului”.Un lucru este clar, atunci cand iubim, si ne simtim iubite, avem tendinta de a face lucruri nebunesti.

 

  • Spune "DA"

Sa spui „DA” este un adevarat complex de sentimente si trairi. Este un lucru simplu, dar complex, asa s-ar spune, dar odata ce realizezi ca-ti dai acordul pentru multe la care ai sa renunti sau pentru care te schimbi, nu mai ai cale de intoarcere.

Sa fii „Doamna” cuiva, suna bine intr-adevar, dar cunosti oare implicatiile unei casnicii? Toate momentele in care trebuie sa renunti de dragul alor tai, la iesitul cu fetele in oras, sa schimbi scutece chiar de o mie de ori pe zi, nu e un lucru usor, dar este frumos, nu te gandesti la tine, te gandesti la „voi” si asta te schimba complet. Atunci cand esti pregatita sa spui „DA”, nu uita ca reprezinti pentru cel din fata ta, sensul vietii lui, nu uita de faptul ca traiesti o poveste de dragoste, rar, intalnita in realitate si  ca acea poveste te face „printesa” pentru o zi, pentru toate zilele in care vei fi alaturi de el, de alesul inimii tale.

Asa ca spune-mi, esti gata sa spui „DA”?

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Magazin de jucarii pentru copii

Bien Savvy - rochii de seara si rochii de mireasa cu personalitate

Ghid de distractie online