SePoarta.ro - Pt. mirese

 

DESIGNUL NUNTII TALE

Atunci cand vorbesti cu managerul locatiei unde va avea loc nunta (asigura-te ca e disponibil la acea data) intreaba-l care sunt regulile in privinta decorarii. Afla daca au o lista cu distribuitori preferati sau obligatorii. Asta inseamna ca cel mai probabil nu vei putea sa iti aduci propriul florar sau designer.

Daca totusi ai un florar/designer favorit care are o reputatie in zona respectiva si este profesionist, intreaba-l pe manager daca poate sa faca o exceptie, deoarece majoritatea locatiilor vor face asta daca astfel le creste reputatia. Intreaba-i pe managerii locatiilor unde au loc ceremonia si receptia daca au decoratii, copaci, lumini sau alte obiecte pe care le poti folosi si afla daca exista vreo taxa pentru asta.

Pentru o mireasa cu un buget restrans, iata cateva metode de a economisi bani:

1) foloseste ghivece cu flori ca piese centrale;

2) vorbeste cu un prieten sa ia florile de la ceremonie si sa le aranjeze la locul unde are loc receptia;

3) gaseste un florar care lucreaza cu aranjamente din matase sau uscate;

4) foloseste flori de sezon;

5) buchetul tau trebuie sa stea pe masa pe care se afla tortul

6) foloseste tul si tesaturi de puf ca piese centrale (acest lucru este foarte distractiv si foarte economic)

7) presara petale de flori pe masa; foloseste poze cu tine si mirele tau la varste differite sau poze cu membrii apropiati ai familiei, pune-le in centrul mesei cu un vas cu o singura floare in mijlocul pozelor.

  • Design nunta

Pentru miresele cu un buget generos, iata cateva idei comice:

1) daca ceremonia are loc intr-o sinagoga sau o biserica: ia siraguri de tul si ghirlande cu sirurui de lumini si inveleste capetele stranei pana jos in centru;

2) foloseste candelabre la fiecare strana pentru a avea o ceremonie la lumina lumanarilor;

3) piesele centrale ale mesei ar trebui sa aiba o intaltime potrivita pentru a nu se interfera in spatiul vizual al invitatilor de peste masa;

4) lumineaza peretii cu o mare de culoare;

5) lumineaza palimeri sau alti copaci ca si cum ar avea lumini scantaietoare in ei;

6) in casa scarii pe unde intra invitatii poti folosi lumini de discoteca pe podea de o parte si de alta si pe tavan de o parte si de alta a scarilor si o masina de ceata care sa ii primeasca la inceputul scarilor cand intra in locatie;

7) in afara de fetele de masa pune straturi de alte culori care sa se potriveasca temei;

8) foloseste acoperaminte pentru scaune care sa mareasca eleganta receptiei; 9) pozitioneaza o lumina deasupra tortului de nunta pentru ca este un punct important de focalizat pentru oaspeti.

Tine minte, inainte de a face ceva, intreaba-l pe managerul locatiie daca exista vrei restrictie. Distreaza-te cu decoratiunile pentru nunta, dar tine minte ca in zona aceasta iti poti depasi foarte usor bugetul. Asa ca cel mai bine este sa ii descrii designerului florar ce iti doresti si apoi sa asculti propunerile lui pe un buget mai restrans. Totodata, asigura-te ca florarul este experimentat in design florar pentru nunti.

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Magazin de jucarii pentru copii

Bien Savvy - rochii de seara si rochii de mireasa cu personalitate

Ghid de distractie online