SePoarta.ro - Pt. mirese

 

CUM ECONOMISESC BANI?
FACANDU-MI ROCHIA SAU CUMPARAND-O DIN MAGAZIN?

Depinde. Daca vrei sa copiezi o rochie de mireasa scumpa a unui designer, cel mai probabil vei economisi. Daca vrei sa compari cu pretul unei rochii de mireasa produsa in Asia, probabil ca nu.

Depinde in acelasi timp si daca rochia iti este facuta de o croitoreasa sau de tine. Daca o cosi tu insati, poti economisi bani. Daca platesti o croitoreasa de rochii de mirese calificata, se poate sa te coste putin mai mult. Totusi, sunt alti factori importanti care trebuie luati in considerare in afara de pret. Primul este stilul.

Daca esti tipul de persoana care nu vrea sa arate ca sute de alte mirese in aceasi rochie gata-facuta, atunci poti sa iei in considerare posibilitatea de a-ti face sau de a plati pe cineva sa iti faca rochia de mireasa. Atunci cand o faci tu insati, ai posibilitatea de a-ti crea detaliile exact asa cum iti doresti.

Poti sa iti faci tandafirul cu forme perfect; poti sa faci un mugure de trandafir sau trandafirul inflorit; poti sa iti plasezi perfect dantela sau imprimeul pentru a accentua sau camufla. O rochie facuta de tine este un model unic. Chiar daca poate folosesti un model comercial, propria alegere in privinta dantelei, tesaturilor si a detaliilor creaza o rochie personala pentru tine.

  • Fa-ti rochia de mireasa

Al doilea factor important este felul in care sta rochia pe tine. Multe mirese cumpara rochii scumpe gata facute de designeri fara a-si da seama ca vor trebui sa cheltuiasca inca o avere mica... uneori sute de dolari...in modificari necesare ca aceasta rochie sa le vina bine.

Un croitor de rochii de mireasa iti va face o rochie potrivita pentru tine care nu poate fi inlocuita de nicio rochie gata-facuta, deoarece croiala care este facuta sa ti se potriveasca pleaca din modelul original pe care se lucreaza...ceva ce nu poti obtine niciodata de la o masura produsa in masa. Al treilea factor este calitatea. Aceasta zona nu are compartie.

Rochiile facute in fabricile din Asia pur si simplu nu sunt facute sa reziste. Daca ceea ce cauti este o rochie care sa o lasi mostenire si sa fie de calitate, sa poata fi purtata generatii de-a randul, atunci plateste un creator de rochii calificat sa ti-o faca. Rochia ta de mireasa este o rochie care va fi purtata o singura data dar care va fi pastrata in suflet o viata intreaga.

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Magazin de jucarii pentru copii

Bien Savvy - rochii de seara si rochii de mireasa cu personalitate

Ghid de distractie online