SePoarta.ro - Pt. mirese

 

INELE DE LOGODNA

A te hotari ce inele de logodna sa cumperi nu este lucrul cel mai usor de facut. In afara faptului ca sunt niste bijuterii veritabile, inelele de logodna au o semnificatie aparte, sugerand legatura speciala si unica dintre tine si jumatatea ta. Ele sunt reprezentative pentru eternal sentiment al iubirii. Pentru un asa eveniment cum este nunta, inelele de logodna pe care le vei cumpara sunt inestimabile. Prin urmare, selectia trebuie sa fie pe masura.

Bijuteriile facute din aur galben au fost multa vreme preferate si majoritatea indragostitilor ar fi optat pentru inele de logodna tot din aur galben. Insa acest obicei s-a schimbat cu timpul. In materie de bijuterii, diferite metale pretioase si-au facut intrarea, inlocuind traditionalul aur galben si in consecinta, diversificandu-ne sfera de optiuni.

Poti face rost de inele frumoase de logodna facute din alte metale precum aurul alb, platina, titanul, etc. Toate aceste metale sunt pretioase si scumpe de asemenea. Inainte de a te hotari din ce metal anume doresti sa iti faci inelele de logodna, este bine sa le cunosti trasaturile principale. Astfel nu vei regreta alegerea facuta.

  • Design nunta

Inelele de logodna din platina sunt un adevarat succes in Marea Britanie, de exemplu. Popularitatea acestui metal este in continua crestere si multe cupluri opteaza astfel pentru inele de logodna din platina. Motivul este acela ca platina este cu mult mai pretioasa si mai scumpa chiar si decat aurul alb. Alt avantaj este acela ca platina este maleabila. Este chiar intr-atat de usor de modelat incat se pot optine orice forme ai dori pentru inelul tau.

Inelele de logodna din titan sunt de asemenea printre preferatele englezilor. Barbatii sunt cei care opteaza mai ales pentru acest metal. Nu este doar un metal pretios, ci si cel mai durabil cunoscut vreodata, iar suprafata sa neteda cu straluciri metalice atrage atentia tuturor. Calitatea titanului difera, bineinteles, iar odata turnat intr-un anumit design, nu mai poate fi remodelat. Asadar, in cazul in care optati pentru inele de logodna din titan, asigurati-va ca v-ati luat bine masurile.

Va puteti cumpara inele fie online, fie din magazinele de bijuterii, insa shopping-ul online va poate salva timp si bani chiar. Tranzactiile online sunt aproape instantanee si in plus aveti o gama larga de modele din care sa va alegeti. In orice caz, este necesar sa cititi informatiile tehnice despre fiecare metal inainte de a va hotari si de a face comanda.

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Magazin de jucarii pentru copii

Bien Savvy - rochii de seara si rochii de mireasa cu personalitate

Ghid de distractie online