SePoarta.ro - Pt. mirese

 

MACHIAJUL PENTRU ZIUA NUNTII TALE

Este mult mai important sa arati foarte bine in unele zile fata de altele. Si nu este nicio zi la fel de cruciala ca cea a nuntii tale. Aceasta esti singura data (sa speram) cand tu esti starul showului. Este ziua in care toata familia ta si prietenii tai te vor vedea in acelasi timp. Este ziua in care iti daruiesti dragostea persoanei pe care o iubesti si cu care vrei sa iti petreci restul vietii. Deci, esti garantat cea mai importanta zi din viata ta. Trebuie neaparat sa arati cat mai bine, mai mult pentru tine decat pentru ceilalti. Pentru a-ti da o mana de ajutor, uite aici cateva secrete care sa te ajute sa arati superb in ziua nuntii tale...

-Cu mult inaintea zilei cea mare, ar trebui sa iti faci un plan de ingrijire a pielii si unghiilor ca sa ti le pui la punct. Tine minte, frumusetea cere timp. Pielea fina si sanatoasa si unghiile frumoase nu apar peste noapte.

-Evita sa stai prea mult la soare in zilele dinaintea nuntii. Arsurile solare sau pielea uscata iti pot ruina ziua. Daca vrei sa ai o culoare maronie a pielii, utilizeaza sprayuri autobronzante. Dar, inainte de a o folosi la nunta incearca culoarea ca sa fi sigura ca iti place.

-Pastreaza-ti o perioada indeajuns de lunga de dimineata pentru ca machiajul sa iti iasa perfect. Graba te va stresa si va creste riscul de a obtine rezultate nesatisfacatoare.

  • Machiaj ziua nuntii

-Daca se poate, incearca sa faci o repetitie a make-up-ului si a coafurii cu o luna sau doua inainte de nunta. Acest lucru iti da sansa sa indrepti unele defecte sau sa faci schimbari daca acestea sunt necesare.

-Pentru nuntile care au loc vara, culorile deschise, pastelate sunt cele mai bune pentru machiaj. In cazul nuntilor care au loc iarna, culorile mai indraznete, mai puternice sunt preferabile. -Ziua nuntii tale este speciala asa ca nu iti fie frica sa iti realizezi un mesaj mai dramatic decat cel pe care il faci zi de zi.

-Totusi, evita luniile inchise in jurul ochilor sau a buzelor. Vrei sa obtii un make-up natural, nu unul prea puternic. -Foloseste make-up clasic mai degraba decat ultimele trenduri in moda.

-Roag-o pe mama ta sa iti ia cateva elemente de make-up care iti sunt esentiale, in caz ca ai nevoie sa retusezi machiajul in timpul zilei cea mare.

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Magazin de jucarii pentru copii

Bien Savvy - rochii de seara si rochii de mireasa cu personalitate

Ghid de distractie online