SePoarta.ro - Pt. mirese

 

TRADITII, SUPERSTITII, OBICEIURI
LEGATE DE NUNTA

Daca iubesti, poti trece peste orice, cel putin asa se spune. Esti sigura ca pe parcursul pregatirilor de nunta, nu te vei abate din drum la auzirea rautatii oamenilor? Daca poti face asta, inseamna ca esti pregatita pentru orice, iti povestesc despre cateva traditii pe care mirii le urmeaza. Vei devii sotie, atunci ar fi bine sa-ti organizezi o petrecere in pijama, sau o petrecere a burlacelor cu cele mai traznite idei care iti vin in minte.

Nu te simti lezata, ca iti doresti ceva nebunesc, fii sigura ca si el va face acelasi lucru. Gasesti pe internet, firme care se ocupa, cu asemenea gen de petreceri. Alege-ti domnisoarele de onoare, cu grija, lor le incredintezi buchetul, cosuletul, si alte lucruri de care mai ai nevoie pe tot parcursul nuntii. Superstitia spune ca inainte de nunta, trebuie sa eviti sa dormi in acelasi pat cu viitorul sot.

O perioada de relaxare nu dauneaza nimanui dar chiar mai mult, asa iti va simti lipsa, si va constientiza cat de mult iubeste sa doarma alaturi de tine. Invatati din timp valsul miresei, o melodie care poate fi lenta sau o melodie care va leaga sau va aminteste de un moment placut petrecut in doi.

Traditia este ca mireasa sa fie trecuta peste prag de viitorul mire, inainte de a fi luata de la casa parinteasca, sau in momentul in care mirii ajung la casa lor, dupa terminarea nuntii, si trec pragul casei in care vor locui ca sot si sotie.

  • TRADITII, SUPERSTITII, OBICEIURI

In ziua nuntii, mireasa trebuie sa poarte ceva vechi, albastru, si de imprumut. Cu totii stim ca acel ceva, albastru este jarteaua, pe care mirele o trage cu dintii de pe piciorul miresei, in aplauzele invitatilor, ceva de imprumut, vei lua de la o sora, mama, sau prietena, ceva vechi, de la bunica.

Se spune ca mirii vor avea belsug si noroc in toate, daca in ziua in care se casatoresc va ploua. Din tortul dulce, ca dragostea celor doi, trebuie sa taie si sa manance din aceeasi farfurie, pentru a imparti tot ce li se cuvine din ziua aceea. Mireasa este furata de obicei, de unul din prietenii mirelui, si rascumparata cu cele mai alese daruri, de obicei dupa ora 12 noaptea. Nu uita sa arunci buchetul, astfel incat sa nu se agate de vreun candelabru, sau alt obiect, pe care il aveti in spate.

Cu toate acestea, in ziua de azi, putine dintre cuplurile care se casatoresc mai urmeaza traditiile, sau tin cont de superstitii. Acel lucru care conteaza este fericirea si armonia dintre cei doi, magia nesfarsita. In toate timpurile dragostea a fost cea care a contat mai presus de tot si toate

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Magazin de jucarii pentru copii

Bien Savvy - rochii de seara si rochii de mireasa cu personalitate

Ghid de distractie online