SePoarta.ro - Pt. mirese

 

DOVADA IUBIRII: VERIGHETA

Simbolul dragostei eterne, verigheta este un accesoriu de invidiat pe degetul unei domnisoare, viitoare doamne. Indragostitii trebuie sa aleaga cu grija podoabele ce le vor impodobi degetele pentru tot restul vietii. Cu pietre pretioase, mate, din aur alb, sau galben, acestea variaza in functie de pret si greutate trebuie sa verificati ca pe acestea sa existe un marcaj de karate(24 k,18k, 14k ).

Unde putem gasi perechea potrivita de verighete? In lumea contemporana, verighetele nu mai sunt la mare cautare prin magazine, acestea au fost inlocuite cu paginile de internet, care pun la dispozitie, serviciu complet, de vizionare a marfii, pana la plata care se face on-line si livrarea la data stabilita.

Cuplurile care au o nunta intreaga de planuit apeleaza in cele mai multe cazuri la aceasta metoda, deoarece, economisesc timp, atat doar, pentru ca in schimb, suma care se inscrie in portofoliu poate fi exorbitanta, costurile transportului si pretul pe gramaj este considerat a fi mai mare

  • Verighete

Orice decizie ati lua in privinta verighetelor, nu uitati ca „EA” viitoarea mireasa este cea mai importanta si nu verighetele, sau cumparaturile pe care le faceti impreuna, care va zapacesc si va aduc in pragul disperarii.

Verighetele reprezinta uniunea pe care preotul o sfinteste, duritatea aliajului din care aceasta este facuta, semnifica trainicia mariajului, stabilitate si continuitate. Verigheta se pune pe al patrulea deget de la mana dreapa, deoarece se considera ca acest deget face legatura cu directa cu inima. Multe dintre cupluri aleg sa-si graveze pe verighete numele de alint sau titlul melodiei favorite. Orice faceti, in ziua nuntii aduceti-va aminte sa le luati, elaborati un ghid, al nuntii, inscrieti toate lucurile importante, in asa fel incat sa nu omiteti ceva.

Casa de Piatra!

Cosmobeauty Exhibition 2010

Sex-Magazine.ro - Sex | Relatii | Pozitii sexuale | Sexualitate | Dragoste | Pasiune | Tabu

Magazin de jucarii pentru copii

Bien Savvy - rochii de seara si rochii de mireasa cu personalitate

Ghid de distractie online